Beoordelingen van Loket13 Apeldoorn

Recente recensies van Loket13 Apeldoorn

5 sterren na 73 reviews

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik bestel wel vaker wat bij jullie naar volle tevredenheid, maar deze keer viel mij op dat de prijzen flink omhoog zijn gedaan onder andere (loempia van €3,- naar € 3,50) en toen de bestelling bezorgt was bleek dat de bakjes met sate saus open waren gegaan en dus lekte,

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, warm, lekker en genoeg frites.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel, heerlijk en goed warm

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en erg goed eten. Wij zijn vaste klant!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had friet met hete kip besteld,maar de hoeveelheid kip was echt minimaal cq bijna niet te vinden,jammer,ben verder normaal altijd tevreden over mijn bestelling.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En weer zo lekker, zo warm bezorgd en zo snel. Top!!!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

-

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd snel, warm en heerlijk!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Nooit een probleem gehad. Bezorgen vlot. En heerlijke friet plus snacks. Wij zijn vaste klant

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super netjes op tijd!!!! en de lekkerste friet van apeldoorn. heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord : prima!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen een verkeerde kroket en er zat een haar in het eten. Verder was het prima, redelijk snel bezorgd.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was veel en erg lekker Goed warm

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en op tijd bezorgd, warm en heerlijk, zoals altijd!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, en het bezorgde eten was goed warm en vooral lekker!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was er binnen 30 minuten na bestelling (‘verwachtte bezorgtijd’ was na 50 minuten), en het eten was heerlijk. De patatten zijn voortreffelijk, en doordat zout, kruiden en sauzen apart geleverd worden, blijven ze lekker knapperig. We hebben jullie sinds kort ‘ontdekt’, maar jullie zijn voortaan onze vaste bezorg-snackbar.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging van circa 70 minuten. 1 van de bestelde gehaktballen was koud van binnen.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de bestelling ontbrak de mayonaise. Geen ramp, maar wel jammer. Verder was het prima in orde, lekkere patat. Bezorging keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke frieten, zoals gewoonlijk!! Ga zo door!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang (circa 60 minuten).

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kroket lag uit elkaar, Milkshake deksel lag er af dus de hele milkshake lag door de zak. Niks van over. Kip was koud. En de saté lag ook helaas door de zak heen. Normaal ben ik tevreden maar dit was echt om te huilen. Ga zo twijfelen om nog weer te bestellen.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

GEWELDIG. De friet. De satesaus. De bezorger. Alles vers. Grote porties. Geweldig.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat en snelle service.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had ditmaal de basischotel besteld met twee stokjes sateh. Was lekker, maar beetje te eenvoudig echt alleen gebakken rijst met sateh en een bskje rauwkost erbij. Gelukkig gad ik nig een zak chinese rierbskgroenten in de vriezer en die heb ik maar geroerbajt en er doorheen gesoateld, daarna was get erg lekker. Beethe gevarieerder gad wel gemogen.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit , goede info Ondanks afstand lekker warm !

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Menu's zijn erg een aanrader. Krijg je meer dan genoeg

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakloze, koude friet. Ook geen Vlaamse friet trouwens. Erg jammer. Alles was lauw.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu meerdere malen besteld en er is elke keer wel wat. Nu hadden we warme friet, maar de snacks waren al bijna koud. Ook waren de snacks kapot en omgevallen waardoor de saus die erbij zit door het hele zakje lag. Voorlopig bestellen we hier niet meer.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verpakt en ontzettend lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten. Ze hadden goed mijn opmerking gelezen.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed, ook snel. Waren 2 producten vergeten, maar na een telefoontje van ons, alsnog snel bezorgd. Dus wij zijn tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goed eten vandaar dat wij vaker bestellen. Een spaaractie zou leuk zijn voor korting of een kortingbon voor de volgende aankoop.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, helaas was de patat erg weinig. Leek als of het was afgemeten met dezelfde hoogte van het bakje.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse frieten, zoals altijd!! Top Loket 13!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en goed eten. Misschien een tip als je online wilt bestellen zoals een berenklauw zonder saus erbij zetten.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kroketten waren krokettenmoes geworden, de kipnuggets lagen hier doorheen. Dus het was een grote smurrie 😱. De bestelling kwam minstens 20 minuten later dan afgesproken en was lauw. Erg jammer...

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere hamburgers

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk krokant, warm en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer lekker als vanouds alleen een verkeerde smaak milkshake gekregen en hele kleine bakjes saus maar de patat was heerlijk als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super snel bezorgd. Eerder dan in mail stond. En het was heerlijk.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten! En in deze tijd moeilijke tijd tijdens Corona gratis bezorgen! Snelle bezorging! Wil je heerlijk eten genoeg keuze.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorger!!! 👍🏽 En lekker eten 😋

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten goed warm dn friet lekker knapperig krokant doorgebakken, zoals we hadden gevraagd! Dikke prima en onze vaste keus als we zin hebben in friet!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk patat! Redelijk op tijd. Ga zo door!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier regelmatig, maar meestal rond 1730/1800, dan zijn we vaak al verbaasd hoe snel ze zijn. Gisteren om 1915 besteld en echt een kwartier later was het al bezorgd. Top!! Frites zijn altijd vers bij aankomst en super lekker :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere friet, saus netjes apart verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie friet is zo lekker!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke dikke friet. Sneller dan verwacht was de bezorging. Dik tevreden!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd om patatkruiden, maar kregen flauwe patat, zat helemaal niks op. Verder helemaal prima.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind jullie friet de Lekkerste van hele Apeldoorn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Keurig alles apart verpakt. Toch wel jammer dat de patat lauw was en de halve haan toch best wel droog. Ik begrijp dat met bezorgen de temperatuur wat daalt maar is aluminium folie geen goede isolatie?

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in alle opzichten

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating